ישראל אהרוני מגיש: מתכון לסלט סלק טעים, יפה וכשר למהדרין
אסתי חדד Comments Off on ישראל אהרוני מגיש: מתכון לסלט סלק טעים, יפה וכשר למהדריןהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- תיעוד: חיל האוויר ביצע מטס הצדעה לציון יום הזיכרון
- "אנחנו מרגישים שהקב"ה הולך איתנו יד ביד"
- איך הגיעו התפילין של מושיקו לראש הממשלה
- "ראיתי את דוידי מול העיניים": הרגע הקשה של תמר מיטלמן
- חיילים נפצעו בינוני וקל בירי לעבר יפתח בצפון | מתעדכן
תגיות
הוא נחשב לאחד השפים המוכרים ביותר בארץ, המתכונים שלו מהווים בסיס למנות רבות המוגשות במסעדות יוקרה. היום, בתכנית "ניחוחות שבת" בהגשתה של יעל איבר המארחת את השפית מירי זורגר ברדיו קול-חי, התארח השף ישראל אהרוני והעניק למאזינות הרדיו מתכון לסלט סלק קל להכנה וטעים במיוחד או כמו שאומר הוא בעצמו על המתכון: "גם טעים נורא, גם יפה נורא, גם קל נורא – אחלה מתכון!"
האזינו לראיון המלא עם השף ישראל אהרוני:
מצרכים:
6 סלקים טריים
לרוטב:
2 כפות דבש
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
להגשה:
בצל ירוק קצוץ
1 גביע קוטג' 9%
אופן ההכנה:
1. עוטפים כל סלק בנפרד בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, ואופים למשך כ- 45 דק', (ניתן לבדוק את הסלק האם הוא מוכן באמצעות נעיצת סכין) אחרי האפייה ניתן לקלף את הסלקים ללא כל קושי.
2. חותכים את הסלקים לשישיות או שמיניות לאורך.
3. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ומוסיפים את הרוטב לסלק כשהוא חמים וכך הרוטב נטמע עם הסלק, לאחר הערבוב מצננים את הסלק.
4. מוסיפים בצל ירוק וגביע של קוטג' כשהסלק צונן.
בתאבון.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.